PATETIČNI POKUŠAJ ZLOČINAČKE PORODICE BAJDEN Evo šta je radio Džo dok se Tramp suočavao sa novom optužnicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 14:15

"PATETIČNI POKUŠAJ ZLOČINAČKE PORODICE BAJDEN" Evo šta je radio Džo dok se Tramp suočavao sa novom optužnicom

Bajden ni u jednom trenutku nije komentarisao novu optužnicu protiv Trampa.

Američki predsednik Džo Bajden je bio na plaži, vozio bickl i gledao film "Openhajmer" u trenutku kada se njegov prethodnik Donald Tramp suočio sa novom optužnicom specijalnog tužioca u okviru istrage o naporima da se ponište rezultati predsedničkih izbora 2020. godine.

Bajden je primećen kako se smeje i maše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posmatračima dok je vozio bicikl kod plaže Rehobot, u blizini vikendice u Delaveru, prenosi BBC.

Nakon toga, predsednik SAD je sa suprugom Džil otišao na večeru u riblji restoran.  

Posle večere, par je otišao u lokalni bioskop gde su odgledali film "Openhajmer".

Njih su sve vreme pratili novinari, ali Bajden ni u jednom trenutku nije komentarisao novu optužnicu koja je podginuta protiv njegovog potencijalnog protivkandidata na izborima 2024. godine.

Specijalni tužilac Džek Smit podigao je juče novu optužnicu protiv Trampa, koja se sastoji iz četiri tačke u kojima se bivši predsednik optužuje za prevaru Sjedinjenih Država, zaveru radi ometanja službenog postupka (prenosa vlasti), ometanje i pokušaj ometanja službenog postupka, kao i za kršenje prava zagarantovanih zakonima i Ustavom SAD.

Iz Trampovog tima su poručili da podizanje nove optužnice predstavlja "patetični pokušaj zločinačke porodice Bajden" i njihovog ministarstva pravde da se umešaju u predsedničke izbore 2024. godine.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.