Ovo je pravo lice Donalda Trampa FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 13:31

Ovo je pravo lice Donalda Trampa FOTO

Donald Tramp (76) bivši predsednik Amerike, nedavno se pojavio na svom golf terenu na Floridi bez prepoznatljivog narandžastog tena koji je decenijama deo njegovog prepoznatljivog imidža. Tramp je uslikan u sportskom izdanju bez dugačke crvene kravate, što je prijatno iznenadilo mnoge.

Iako Tramp izgleda kao većina muškaraca njegovih godina, važno je napomenuti da on ima određene probleme sa kožom, što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može da objasni njegovu potrebu za upadljivim šminkanjem.

Tokom godina, pojavile su se razne teorije u vezi sa njegovim narandžastim tenom, uključujući spekulacije o solarijumu i korišćenju preparata za samopotamnjivanje.

Fotografije bez šminke i narandžastog tena pokazuju drugačiju stranu bivšeg predsednika, a javnost je pozitivno reagovala na ovu promenu u njegovom izgledu, a komentari na društvenim mrežama nisu prestajali da se nižu, piše newsweek.

"Konačno izgleda kao normalan čovek", "Ne liči na sebe", "Ovako treba da izgleda svaki put kada se pojavi u javnosti", glasili su samo neki od komentara na društvenoj mreži "X".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.