Oksford: Univerzitet dobio 150 miliona funti od američkog biznismena

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oksford: Univerzitet dobio 150 miliona funti od američkog biznismena

Getty ImagesStiven Švarcman i Donald Tramp Univerzitet u Oksfordu dobio je 150 miliona funti za novi institut koji će se baviti etikom i razvojem veštačke inteligencije. Ovo je najveća pojedinačna donacija jednom britanskom univerzitetu, a univerzitetu je novac uplatio Stiven Švarcman, američki milijarder koji je savetovao Donalda Trampa, kao i druge republikanske predsednike. Iz britanske […] Članak Oksford: Univerzitet dobio 150 miliona funti od američkog biznismena se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oksford: Univerzitet dobio 150 milina funti od američkog biznismena

Izvor: B92, 19.Jun.2019

Stiven Švarcman, blizak prijatelj Donalda Trampa, dao je britanskom univerzitetu najveću donaciju u istoriji...Univerzitet u Oksfordu dobio je 150 miliona funti za novi institut koji će se baviti etikom i razvojem veštačke inteligencije...Ovo je najveća pojedinačna donacija jednom britanskom univerzitetu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.