OVO JE ISTA BANDA, POKVARENI BAJDEN Tramp se obrušio na šefa Bele kuće zbog napada na Jemen

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 09:51

"OVO JE ISTA BANDA, POKVARENI BAJDEN" Tramp se obrušio na šefa Bele kuće zbog napada na Jemen

Ostin i Pentagon suočavaju se sa kritikama.

Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp žestoko je kritikovao aktuelnog šefa države Džoa Bajdena zbog napada na položaje Huta u Jemenu.

Tramp je takođe postavio pitanje zašto se "ista banda" koja se bavila katastrofalnim povlačenjem iz Avganistana fokusira na Hute, a ne na južnu granicu SAD gde je u toku velika migrantska kriza. Takođe je kritikovao sekretara odbrane Lojda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ostina da vodi rat iz bolničke postelje.

- Dozvolite mi da to razjasnim! Bacamo bombe po celom Bliskom istoku, gde sam pobedio ISIS, a naš ministar odbrane, koji je upravo nestao na pet dana, vodi rat sa svog laptopa u bolničkoj sobi - napisao je Tramp na društvenoj mreži Istina.

Ostin i Pentagon, podsetimo, suočavaju se sa kritikama, jer Beloj kući i javnosti nije na vreme saopšteno da mu je nakon operacije raka naglo pozlilo i da je danima hospitalizovan.

- Ovo je ista banda koja se predala u Avganistanu zbog čega niko nije odgovarao ili bio otpušten. Bio je to najsramniji trenutak u istoriji Sjedinjenih Američkih Država. Sada imamo ratove u Ukrajini, Izraelu i Jemenu, ali nema rata na našoj južnoj granici. Oh! To ima puno smisla! Pokvareni Džo Bajden je najgori predsednik u istoriji - dodao je Tramp.

Demokrate na Кapitol Hilu inače takođe tvrde da je da je Bajden mimo Ustava naredio američkim snagama da gađaju ciljeve u Jemenu koje koriste pobunjenici Huti koje podržava Iran.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.