OPROŠTAJNI GOVOR PREDSEDNIKA TRAMPA: Ponosan sam što nisam započeo nijedan rat! Pokret koji sam započeo je tek na početku!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2021, 23:03

OPROŠTAJNI GOVOR PREDSEDNIKA TRAMPA: Ponosan sam što nisam započeo nijedan rat! Pokret koji sam započeo je tek na početku!

Predsednik Donald Tramp pohvalio se u svom oproštajnom obraćanju da u četiri godine boravka u Beloj kući nije započeo nove ratove, ali nije spomenuo svog naslednika Džoa Bajdena koji u sredu preuzima dužnost.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp se odjavio VIDEO

Izvor: B92, 19.Jan.2021

Odlazeći predsednik SAD Donald Tramp održao je oproštajni govor pred sutrašnju inauguraciju Džozefa Bajdena...Kako je poručio, tokom mandata se uhvatio u koštac sa teškim bitkama i najtežim izborima..."Kao rezultat naše hrabre diplomatije i principijelnog realizma, uspeli smo da postignemo...

Nastavak na B92...

TRAMP JE ISPOŠTOVAO JEDNU TRADICIJU KOD PREDAJE VLASTI: Bajdena će u ovalnom kabinetu sačekati lična poruka bivšeg predsednika!

Izvor: Kurir, 20.Jan.2021, 16:17

Predsednik Donald Tramp ostavio je poruku za svog naslednika Džoa Bajdena u Ovalnom kabinetu, i tako ispoštovao bar jednu tradiciju mirne tranzicije vlasti, izjavila su u sredu ujutro dva Trampova predstavnika administracije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.