ODOBRENA SREDSTVA: Za izgradnju zida na granici sa Meksikom 3, 6 milijardi dolara

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODOBRENA SREDSTVA: Za izgradnju zida na granici sa Meksikom 3, 6 milijardi dolara

Zvaničnici Pentagona nisu želeli da otkriju kojih 127 projekata će biti oštećeno, ali su rekli da će detalji biti poznati u sredu, kada o tome bude obavešten Kongres Američki ministar odbrane Mark Esper odobrio je upotrebu 3,6 milijardi dolara iz sredstava za vojne projekte za izgradnju zida dugog skoro 282 kilometra duž granice s Meksikom koji je tražio predsednik Donald Tramp, prenosi AP. Zvaničnici Pentagona nisu želeli da otkriju kojih 127 projekata će >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << biti oštećeno, ali su rekli da će detalji biti poznati u sredu, kada o tome bude obavešten Kongres, prenosi AP. Pročitajte još - Tramp: Proverio sam zid na granici s Meksikom, sjajan je Oni su rekli da će polovina novca doći iz vojnih projekata u SAD, dok će ostatak doći iz projekata u drugim zemljama. Tramp je proglasio vanrednu situaciju kako bi iskoristio vojne i druge savezne fondove da bi se izgradio zid, nakon što je Kongres obezbedio samo deo od 5,5 milijardi dolara koje je predsednik tražio.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pentagon izdvaja 3,6 milijardi dolara za zid na granici sa Meksikom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Sep.2019

Pentagon je saopštio da izdvaja 3,6 milijardi dolara za izgradnju dela graničnog zida na granici s Meksikom. Pentagon novac izdvaja za izgradnju 280 kilometara zida. Da bi obezbedilo novac, ministarstvo odbrane SAD odlučilo je da "odloži" 127 projekata izgradnje i modernizacije vojnih objekata...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Odobrena sredstva za zid SAD na granici sa Meksikom

Izvor: RTS, 04.Sep.2019

. Američki ministar odbrane Mark Esper odobrio je upotrebu 3,6 milijardi dolara iz sredstava za vojne projekte za izgradnju zida dugog skoro 282 kilometra duž granice s Meksikom koji je tražio predsednik Donald Tramp, prenosi AP.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.