Na udaru kritika: Donald Tramp ostavio Melaniju da kisne, dok je kišobranom štitio sebe (FOTO)

Izvor: BKTV News, 16.Okt.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na udaru kritika: Donald Tramp ostavio Melaniju da kisne, dok je kišobranom štitio sebe (FOTO)

Mnogi građani su uputili kritike na račun predsednika SAD.

Predsednik SAD Donald Tramp našao se na udaru brojnih kritika zbog načina na koji se ponašao u društvu supruge Melanije. Čimn su objavljene fotografije kako Tramp razgovara sa predstavnicima medija, svima je pažnju privukla činjenica da je Tramp kišobranom zaštitio samo sebe, ali ne i Melaniju koja je stajala sa strane.

President >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Trump leaves Melania standing in the rain without an umbrella as the couple set off for Florida https://t.co/vnqbplEyqb

Umesto da zaštiti i suprugu od kiše, on je držao kišobran samo za sebe.

"Tramp stoji sa ogromnim kišobranom, dok mu žena kisne", " Tramp je zaštitio samo sebe od kiše", samo su neke od kritika na društvenim mrežama.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.