NOKAUT U DRUGOJ RUNDI: Lak meč za Dastina Poarijea, ali svu pažnju odvukao DONALD TRAMP (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 15:17

NOKAUT U DRUGOJ RUNDI: Lak meč za Dastina Poarijea, ali svu pažnju odvukao DONALD TRAMP (VIDEO)

O žestokim udarcima svedoči lice protivnika.

Zvezda lake kategorije se vratio u niz pobeda nokautom u drugoj rundi na 299. turniru UFC-a, ostavivši protivnika na strunjači. Bivši privremeni šampion i trećeplasirani borac Amerikanac Dastin Poarije u jednom od glavnih mečeva u subotu sukobio se, ali vrlo kratko, sa Francuzom Benoom Sen Denisom.

Benoa Sen Denis imao je priliku da u subotu u Majamiju uđe u oktagon i preskoči većinu lake kategorije, a Poarije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je došao nakon zadobijenog nokauta u borbi sa Džastinom Gejdžijem. Francuz je u UFC 299 ušao sa nizom od pet pobeda, svaku od kojih je završio kroz dve runde.

U prvoj rundi agresivniji je bio Francuz, iako je rezultat mnogih njegovih napada bila odbrana od "giljotine" Amerikanca. Sudije su jednoglasno rundu pripisale Sen Denisu (10-9), ali u drugoj je nesumnjivo dominirao Poarije.

Francuski borac je prvenstveno pritisnuo Amerikanca, ali ovaj je uzvratio jakom desnicom, što je zateklo Sen Denisa. Odbijajući da ispuni želje svog ugla, Poarije je ponovo zahvatio Francuza u giljotinu, iz koje se jedva izvukao i ipak uspeo da ustane. Između dvojice leteli su udarci, sve dok bivši šampion nije zadao jaku levu-desnu Sen Denisu. Nakon toga usledila je još jedna ubitačna desnica.

THE DIAMOND GETS THE KO IN ROUND 2 😤#UFC299 | @DustinPoirier pic.twitter.com/DouV3eQeKD

— UFC (@ufc) March 10, 2024

Amerikanac je pomislio na još jednu giljotinu, ali bolja odluka bila je zadati još jedan jak udarac desnom rukom. Time je zvezda lake kategorije okončao borbu.

Zvanično vreme stopiranja runde bilo je tri minuta i 32 sekunde.

Publika je drugom rundom bila apsolutno oduševljena, a osim toga, pre samog početka borbe, obradovala se bivšem amerikčkom predsedniku Donaldu Trampu.

🚨President Trump enters UFC 299 in Miami to PACKED ROARING stadium

No one brings the energy like Trump.

pic.twitter.com/LJimUFASID

— Benny Johnson (@bennyjohnson) March 10, 2024

 - Izabrao sam ovu borbu zato što je lako dovršio svojih poslednjih pet protivnika. Još uvek nije ime koje svet poznaje, tek je na svom putu gore i opasan je. Završio je svaku borbu u svojoj profesionalnoj karijeri i ima adekvatan stav. Kada sam sve to video, zvao sam prijatelja da zakaže borbu i da tako ispoštujemo ovaj sport - izjavio je Poarijer u intervjuu sa Džo Roganom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.