NEMA SMISLA TO DA RADIMO! Tramp predložio Rusiji i Kini dogovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA SMISLA TO DA RADIMO! Tramp predložio Rusiji i Kini dogovor!

Predsednik SAD Donald Tramp tokom sastanka sa potpredsednikom Vlade Kine Liu Heom u Vašingtonu izrazio je nadu da će biti obavljeni razgovori sa Kinom i Rusijom o smanjenju rashoda na naoružanje.

- Mi, Rusija i Kina trošimo stotine milijardi dolara na oružje, uključujući nuklearno, što je loše - rekao je Tramp na sastanku sa Liu Heom.

- Nema smisla to što radimo. Ja mislim da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi lideri. Mi ćemo uvek biti lideri. Treba da budemo lideri. Bilo bi bolje da se okupljamo, a ne da pravimo oružje. Mislim da to može biti druga faza, nakon što bude zaključen trgovinski sporazum - dodao je predsednik SAD.

Po njegovim rečima, tri države - mogu da se ujedine i prekinu rashode (na naoružanje) i trošiti novac na nešto produktivnije -. Potpredsednik Vlade Kine Liu He je kao odgovor na predlog Donalda Trampa izjavio da je "to vrlo dobra ideja".

- Mi se trudimo da poštujemo ravnotežu - dodao je on. Kineska delegacija na čelu sa Liu He je juče nastavila razgovore sa SAD o trgovinskom sporazumu koji se, po mišljenju svetskih medija, nalaze u finalnoj fazi.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tramp: Bilo bi bolje da se okupljamo nego da pravimo oružje

Izvor: Vostok.rs, 05.Apr.2019

Predsednik SAD Donald Tramp tokom sastanka sa potpredsednikom Vlade Kine Lju Hiom u Vašingtonu izrazio je nadu da će biti obavljeni razgovori sa Kinom i Rusijom o smanjenju rashoda na naoružanje. „Mi, Rusija i Kina trošimo stotine milijardi dolara na oružje, uključujući nuklearno, što...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.