NAŠA ZEMLJA TO NE BI PREŽIVELA Tramp opleo po Bajdenu kao nikada do sad: Nesposoban i najgori predsednik u istoriji Sjedinjenih Država

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 19:04

"NAŠA ZEMLJA TO NE BI PREŽIVELA" Tramp opleo po Bajdenu kao nikada do sad: "Nesposoban i najgori predsednik u istoriji Sjedinjenih Država"

Ozbiljne optužbe za Trampovog suparnika u predsedničkoj trci.

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države neće preživeti ukoliko Džo Bajden ponovo postane predsednik te zemlje.

- Po mom mišljenju, najgora stvar koja može da se dogodi jeste da Bajden ponovo postane predsednika. Iskreno, iz mnogo razloga, naša zemlja to ne bi preživela - rekao je Tramp u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Foks njuz.

Dodao je da je Bajden "nesposoban i najgori predsednik u istoriji Sjedinjenih Država".

- To svi znaju - istakao je Tramp.

Komentarišući to što je Bajden nedavno dobio podršku sindikata radnika u autoindustriji UAW, Tramp je poručio da, kako je rekao, više neće biti radnika u autoindustriji u Sjedinjenim Državama, već će "sve to otići u Kinu i druge zemlje".

On je istakao da bi, ako ponovo postane predsednik, uveo carine na robu koja se uvozi iz Kine, dodavši da bi one mogle da iznose i više od 60 procenata.

- Moramo to da uradimo - rekao je Tramp.

Bivši predsednik SAD upozorio je i na razvoj veštačke inteligencije, rekavši da je to "zastrašujuće".

- Pre neki dan sam video kako su napravili lažan snimak na kom govorim o nekom proizvodu. Ne možete ni da primetite razliku. Mora nešto da se učini u vezi sa tim, i to brzo - poručio je Tramp.

On je naveo da bi tehnologija veštačke inteligencije mogla da bude zloupotrebljena na razne načine, uključujući ratove, dodavši da je napredak u razvoju te tehnologije "ogroman problem".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp otkrio šta je najgore što se može desiti SAD, a ima veze sa Bajdenom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2024

Kandidat za predsjedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države neće preživjeti ukoliko Džo Bajden ponovo postane predsjednik te zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tramp: Bajden bi mogao da nas uvuče u treći svetski rat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2024, 08:13

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp izjavio je da Sjedinjene Američke Države neće preživeti ukoliko Džozef Bajden ponovo postane predsednik te zemlje, dodavši bi Bajden do novembra mogao da uvede zemlju u treći svetski rat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.