Možda predsednik ne bi trebalo to da radi: Trampu iz džepa izvirilo 20 dolara, novinarima je priznao zašto uvek nosi keš sa sobom

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2019, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda predsednik ne bi trebalo to da radi: Trampu iz džepa izvirilo 20 dolara, novinarima je priznao zašto uvek nosi keš sa sobom

Novinari pitali da prokomentariše fotografiju na kojoj se vidi kako mu iz zadnjeg džepa viri novčanica od 20 dolara Američki predsednik Donald Tramp kazao je da voli da nosi gotovinu u slučaju da treba da ostavi napojnicu, pošto su ga novinari pitali da prokomentariše fotografiju na kojoj se vidi kako mu iz zadnjeg džepa viri novčanica od 20 dolara.Tramp je dodao da voli da ima keš u džepu, a onda je izvukao svežanj novčanica da ga pokaže novinarima, preneli >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su američki mediji.PROČITAJTE JOŠ - Putin: Nisam oduševljen govorom Grete Tunberg "Ne nosim novčanik, jer dugo nisam morao da koristim kreditnu karticu", kazao je uz osmeh američki predsednik."Volim da ostavljam napojnice u hotelu. Zato volim da imam nešto sitno kod sebe. Možda predsednik ne bi trebalo to da radi, ali ja volim da ostavim napojnicu", objasnio je Tramp.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠIROKE RUKE: Tramp voli da nosi gotovinu da bi ostavio napojnicu! (FOTO)

Izvor: Kurir, 03.Okt.2019

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da voli da nosi gotovinu u slučaju da treba da ostavi napojnicu, pošto su ga novinari pitali da prokomentariše fotografiju na kojoj se vidi kako mu iz zadnjeg džepa viri novčanica od 20 dolara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.