Merkelova i Tramp razgovarali o međunarodnim pitanjima

Izvor: Vostok.rs, 06.Jul.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova i Tramp razgovarali o međunarodnim pitanjima

Nemačka kancelarka Angela Merkel sastala se sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, uoči samita G20 koji sutra počinje u Hamburgu.

Dvoje zvaničnika razgovarali su o Severnoj Koreji, pitanju Bliskog istoka, sukobu na istoku Ukrajine i drugim temama o kojima će biti reči na samitu, saopštio je portparol Vlade Nemačke.

Njihov susret trajao je oko sat vremena, naveo je portparol.

U Hamburgu sutra počinje dvodnevni samit G20 na kojem će, pored ostalih lidera, biti i predsednici Rusije, SAD i Kine — Vladimiri Putin, Donald Tramp i Si Đinping.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Angela Merkel,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Trampa stavili u stakleni kavez: Krenuo na samit u Nemačkoj, a Poljaci ga “zarobili” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jul.2017

Donald Tramp naveo je danas u Poljskoj da je fundamentalno pitanje našeg vremena da li Zapad ima volju da preživi. Tramp u Poljskoj boravi nakratko na putu do Nemačke, gde se održava Samit G20 i gde se očekuje da održi bilateralne sastanke sa liderima Nemačke, Kine i Rusije...- Da li imamo poverenje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.