Melanija uzvraća udarac FOTO

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 15:04

Melanija uzvraća udarac FOTO

Melanija Tramp je konačno odgovorila na pretpostavke o njenom stavu o ličnim i političkim stvarima, ali tom prilikom nije spomenut Donald Tramp, kao ni to da li ga podržava nakon brojnih optužbi.

U kratkoj izjavi objavljenoj na Tviteru kancelarija Melanije Tramp je navela:

"Novinske organizacije su pretpostavile stav bivše prve dame o temama koje su lične, profesionalne i političke u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko nedelja. U ovim člancima se citiraju neimenovani izvori kako bi se potkrepile tvrdnje autora. Molimo čitaoce da budu oprezni i dobro rasuđuju kada utvrđuju da li su priče o bivšoj prvoj dami tačne ili ne, posebno kada propuste da citiraju gospođu Tramp kao izvor informacija.“

Ali posebno nije bilo spominjanja njenog muža i pravne borbe sa kojom se suočava u Njujorku zbog tihe isplate novca porno-zvezdi Stormi Danijels, koja tvrdi da je imala aferu sa Donaldom Trampom kada je on bio oženjen Melanijom.

Različiti izveštaji kažu da bivša prva dama stoji uz svog muža, koji je negirao aferu. Pa ipak, sama Melanija Tramp do sada nije ništa ni potvrdila a ni demantovala.

Nije mu se pridružila u Njujorku kada je zvanično uhapšen i optužen za više od 30 krivičnih dela. A bila je i odsutna tokom Trampovog držanja govora. Ipak, pridružila se Donaldu Trampu na uskršnjem ručku u nedelju, sedeći pored muža kako bi obeležila praznik. A možda i odgovorila svima na pitanje da li je i dalje uz njega.

Ovo je bio prvi put da je par viđen zajedno od početka čitave ujdurme oko bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.