Mali Tramp - Čovek od najvišeg privatnog i političkog poverenja VIDEO

Izvor: B92, 05.Okt.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mali Tramp" - "Čovek od najvišeg privatnog i političkog poverenja" VIDEO

Beograd -- Kada će američki predsednik Donald Tramp doći u Srbiju, to još ne znamo, ali u našoj zemlji će u narednom periodu mnogo vremena provoditi Mali Tramp.

Tako Nemci zovu čoveka koga je Tramp imenovao za svog specijalnog izaslanika za pregovore Beograda i Prištine.

Reč je Ričardu Grenelu, koji je, inače, američki ambasador u Berlinu. A ko je, zapravo, Grenel? Šta nam govori njegova politička biografija i šta bi mogao da bude američki predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Kosovo?

Ove i druge teme iz dnevne štampe komentarisali su glavni i odgovorni urednik "Nedeljnika" Veljko Lalić i predsednik kompanije Kolor Pres Grup Robert Čoban.

Veljko Lalić smatra da je pitanje Kosova za predsednika Amerike od velike važnosti.

"Trampu je jako važno zbog Bajdena, jer vidimo kako on raste, tako sve ide ka njemu, imate Ukrajinu, imate Kinu, priča se o korupciji. Rat na Kosovu je čedo Demokratske stranke i Klintonovih, a i Bajden je isto bio uključen u to", priča urednik Nedeljnika.

Robert Čoban kaže da je privatno poznanstvo veliki faktor. "On je čovek od najvišeg privatnog i političkog poverenja, sa dugogodipnjim iskustvom"

"Svih pet stalnih članica Saveta bezbednosti je promenilo ambasadore u Srbiji, i svi se oni poznaju jer su u jednom momentu bili zajedno u Moskvi", kaže Robert Čoban.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.