MSP: Dačić na sastanku o problemu droga, predsedava Tramp

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP: Dačić na sastanku o problemu droga, predsedava Tramp

Ministarstvo spoljnih poslova je izvestilo o aktivnostima ministra Ivice Dačića u SAD.

Kako je navedeno, on je prisustvovao sastanku posvećenom svetskom problemu droga koji organizuju SAD, a kojem predsedava predsednik SAD Donald Tramp.

Dodaje se da je Dačić prisustvom ovom sastanku započeo “intenzivnu radnu sedmicu posvećenu, pre svega, jačanju pozicije Srbije u savremenom svetu“.

“U brojnim bilateralnim sastancima, multilateralnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skupovima, kao i susretima na marginama predviđenih događaja tokom "UN sedmice", ministar Dačić će imati priliku da upozna sagovornike sa politikom Vlade Srbije, tokovima privrednih reformi koje se sprovode u Srbiji, kao i procesom dijaloga između Beograda i Prištine i evropskim integracijama Srbije“, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.