Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 01:30

Lov na veštice! Tramp: Bajden i njegovo „ministarstvo nepravde“ žele da me uhapse usred kampanje

Tako nešto se nikada nije dogodilo u našoj zemlji, i to u sred kampanje, poručio je Tramp

Foto: Tanjug/AP


Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da aktuelni predsednik Džo Bajden i američko „ministarstvo nepravde“ žele da ga uhapse usred kampanje za izbore 2024. godine.
„Lov na veštice! Pokvareni Džo Bajden i njegovo ministarstvo nepravde >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << žele da optuže i uhapse njegovog političkog protivnika (mene), koji vodi u anketama za predstojeće predsedničke izbore 2024. godine“, napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži „Truth Social“.
On je dodao da se tako nešto do sada nije dešavalo u Sjedinjenim Državama.
„Tako nešto se nikada nije dogodilo u našoj zemlji, i to u sred kampanje? Mešanje u izbore i nedolično ponašanje tužilaštva“, poručio je Tramp.
Bivši predsednik je prethodno saoptio da je primio pismo specijalnog tužioca Džeka Smita, u kojem navodi da je Tramp „meta istrage“ Velike savezne porote o događajima koji su doveli do upada u američki Kapitol 6. januara 2021. godine.
Optužnica bi se odnosila na Trampove pokušaje da poništi rezultate predsedničkih izbora 2020. godine, kada je izgubio od Džoa Bajdena.
Međutim, još je nejasno sa kojim konkretnim optužbama bi Tramp mogao da se suoči ukoliko tužioci odluče da podignu optužnicu.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.