Lepotica i ZVERI: Bizarni trenutak u Singapuru

Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotica i ZVERI: Bizarni trenutak u Singapuru

Tako svetski mediji nazivaju trenutak u kom je Donald Tramp odlučio da dojučerašnjem neprijatelju broj 1 i "malom raketašu" pokaže svoj ponos - prelepi automobil od 1, 6 miliona dolara...

Dizajniran da "preživi" i hemijski napad ovaj automobil očigledno je kod Kima izazvao ljubav na prvi pogled, pošto i pored izolacije u kojoj se njegova zemlja nalazi, on gaji simpatije prema svom luksuzu koji dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Zapada.

To potvrđuje i činjenica da i on ima "konja za trku"... Kimov blinidrani "mercedes" s600 od dva miliona dolara ima, što je valjda veoma bitno kad se ističe u izveštajima svetskih medija - i sopstveni toalet.

Tramp se danas u Singapuru na istorijskom susretu sa severnokorejskim diktatorom pohvalio predsedničkom limuzinom posle radnog ručka. Iako to nije bilo predviđeno, Tramp je zastao kod blinidranog vozila, poznatog pod imenom "zver".

Potpuno nestvarno i do pre koji mesec suludo izgledao je trenutak u kom lideri prilaze limuzini sa američkom zastavom, a tajni agent otvara vrata....

Kim se smeška pošto mu je dozvoljeno da pogleda u unutrašnjost vozila.

Ovaj događaj delovao je kao "kruna" uspešnih razgovora dojučerašnjih ljutih protivnika.

Pogledajte video:



Izvor: Youtube/INQUIRER.net

 Ko ima najbolju predsedničku limuzinu, pitanje je sad...

Evo šta kaže imamo da kažemo na tu temu:

Ameri hvale "zlatnog Rusa", novu Putinovu limuzinu

Upoznajte novu Putinovu limuzinu

Putin pokazao limuzinu i šeiku bin Zajedu (VIDEO)Hrvati opčinjeni: "Zver" kojom je došao Vučić FOTO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.