LEPI, MRŠAVI I SAVRŠENI: Komentar kojim je Tramp ostavio Kima bez teksta (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPI, MRŠAVI I SAVRŠENI: Komentar kojim je Tramp ostavio Kima bez teksta (VIDEO)

Kamere su zabeležile neverovatan trenutak kada je Donald Tramp samo jednim komentarom ostavio Kim Džong Una bez teksta Kamere su zabeležile neverovatan trenutak kada je Donald Tramp samo jednim komentarom ostavio Kim Džong Una bez teksta.Predsednik SAD Donald Tramp i lider Severne Koreje Kim Džong Un spremali su se da sednu za sto u hotelu „Kapeli“ na ostrvu Sentosi u Singapuru, kada se Tramp okrenuo ka fotoreporterima.„Dobro nas slikajte, da ispadnemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << lepi, mršavi i savršeni“, rekao je predsednik SAD.PROČITAJTE JOŠ - IMPRESIONIRAN? Kim zavirio u Trampovu blindiranu “zver” (VIDEO)Izraz lica Kim Džong Una odavao je utisak potpune zatečenosti i šokiranosti.Tviter je nakon toga eksplodirao.Best thing you'll see from the #TrumpKim #SingaporeSummitWatch #KimJongUn's reaction to #Trump's joke to photographers: "Getting a good picture everybody? So we look nice and handsome and thin?" pic.twitter.com/uBcLuVViA2— Arsen Ostrovsky (@Ostrov_A) June 12, 2018Evo kako su izgledali kada su ih fotografi „poslušali“:.@realDonaldTrump asks photographers to make him and Kim Jong-un look "handsome and thin and perfect."#TrumpKimSummit pic.twitter.com/zysHg9J5vb— #ICYMI (@ICYMIvideo) June 12, 2018„On je fotograf, Donalde, a ne prokleti mađioničar!“, napisao je jedan drugi tviteraš.Ovo nije bio prvi put da se Tramp osvrnuo na Kimovu kilažu. On je lidera Severne Koreje spomenuo i u tvitu u novembru, u kojem je napisao da ga nikad ne bi nazvao „kratkim i debelim“.Why would Kim Jong-un insult me by calling me "old," when I would NEVER call him "short and fat?" Oh well, I try so hard to be his friend - and maybe someday that will happen!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 12, 2017(Sputnjik)
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp se našalio pred Kimom: Slikajte nas, da ispadnemo lepi, mršavi i savršeni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2018

Predsednik SAD uvek raspoložen za šalu..Predsednik SAD Donald Tramp i lider Severne Koreje Kim Džong Un spremali su se da sednu za sto u hotelu "Kapeli" na ostrvu Sentosi u Singapuru, kada se Tramp okrenuo ka fotoreporterima...- Dobro nas slikajte, da ispadnemo lepi, mršavi i savršeni - rekao je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.