Kritike na račun Trampa mlađeg zbog tvita

Izvor: RTS, 23.Mar.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kritike na račun Trampa mlađeg zbog "tvita"

Donald Tramp mlađi našao se na meti kritika pošto je nekoliko sati posle napada u Londonu na "Tviteru" objavio komentar gradonačelnika britanske prestonice od pre više meseci da su teroristički napadi deo života u velikom gradu.
"Mora da se šalite sa mnom?! Teroristički napadi su deo života u velikom gradu, kaže gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Londona Sadik Kan", napisao je sin američkog predsednika na Tviteru.

Poruka je sadržala i link ka članku britanskog lista Independent od 22. septembra, u kojem Kan između ostalog kaže da građani moraju da budu oprezni posle bombaških napada u Njujorku.
Brojni Britanci su kritikama odgovorili na njegovu poruku, uključujući poslanika Vesa Stritinga, koji je rekao da je Tramp mlađi "sramota" i optužio ga da teroristički napad koristi za političke ciljeve.
Kan je na pitanje novinara Si-En-Ena rekao da ne želi da odgovara na "tvit" Trampa mlađeg.
"Radio sam mnogo važnije stvari tokom protekla 24 sata", rekao je Kan i dodao da "teroristi mrze činjenicu" da gradovi kao što su London, Njujork i Pariz imaju "različite zajednice koje mirno žive zajedno".
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp mlađi na meti kritika zbog komentara o gradonačelniku Londona

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2017

Donald Tramp mlađi našao se na meti kritika pošto je nekoliko sati posle napada u Londonu na Tviteru objavio komentar gradonačelnika britanske prestonice od pre više meseci da su teroristički napadi deo života u velikom gradu..."Mora da se šalite sa mnom?! Teroristički napadi su deo života...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.