Kim voli da lansira rakete, zato ga zovem roket men

Izvor: B92, 03.Dec.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kim voli da lansira rakete, zato ga zovem roket men"

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da i dalje ima poverenje u severnokorejskog lidera Kim Džong Una i istakao da Kim voli da lansira rakete.

"Kim voli da lansira rakete. Zar ne? Zato ga zovem Roket-men", rekao je Tramp novinarima u Londonu, uoči početka NATO samita i dodao da se nada da će Kim da završi denuklearizaciju, prenosi Rojters.

Tramp je dodao i da napreduje u pregovorima s Južnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Korejom i Japanom o tome da snose veće troškove smeštanja američkih trupa u tim zemljama.

Prema njegovim rečima, Južna Koreja je pristala da plaća 500 miliona dolara više za američku zaštitu, ali SAD sada žele dodatno obavezivanje.

Upitan da li je u nacionalnom interesu SAD da vojska bude stacionirana na Korejskom poluostrvu, Tramp je rekao da bi o tome moglo da se diskutuje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAMP I DALJE VERUJE KIMU: On voli da lansira rakete, zovem ga raketni čovek! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Dec.2019

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da i dalje ima poverenje u severnokorejskog lidera Kim Džong Una i istakao da Kim voli da lansira rakete.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.