Kanada protiv povratka Rusije u grupu G8

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanada protiv povratka Rusije u grupu G8

Vlada Kanade je protiv ponovnog vraćanja Rusije u grupu G7 (industrijski najrazvijenijih zemalja), potez za koji je američki predsjednik Donald Trump rekao da bi se trebao uzeti u razmatranje, javio je Reuters. Kanadski zvaničnici rekli su novinarima uoči sastanka grupe G7 u Francuskoj ovog vikenda da Kanada ne smatra da Rusiji treba dozvoliti povratak u redove G7. Rusija je 2014. izbačena iz grupe G8 nakon njene invazije na ukrajinski poluotok Krim. "Rusija nije bila...
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kanada i dalje protiv povratka Rusije u G7

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2019

OTAVA - Kanada je danas saopštila da se i dalje protivi povratku Rusije u grupu industrijski najrazvijenih zemalja svijeta, nekada poznatu kao Grupa 8, što je američki predsjednik Donald Tramp iznio kao ideju koju bi trebalo razmotriti na samitu G7 predstojećeg vikenda u Francuskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.