JOŠ JEDAN U NIZU BAJDENOVIH GAFOVA Predsednikove nove muke sa stepenicama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 16:36

JOŠ JEDAN U NIZU BAJDENOVIH GAFOVA Predsednikove nove muke sa stepenicama (VIDEO)

Otkako je postao predsednik, Bajden je nekoliko puta snimljen kako se sapliće ili tetura.

Predsednik SAD Džozef Bajden snimljen je kamerama dok je silazio niz stepenice na samitu u Hirošimi, a na snimcima se vidi da umalo nije pao.

Kako se vidi na snimku, Bajden se skoncentrisao dok je silazio niz stepenice, ali se u jednom trenutku zateturao, međutim, na kraju se održao na nogama i nije se povredio.

All-day news coverage if this was Trump >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ....https://t.co/aMPZcHfXvz

— Mr Producer (@RichSementa) May 19, 2023

Ranije ove godine, pao je dok se penjao uz stepenice ka avionu Er fors 1 kada je hteo da ode iz Evrope, prilikom posete Ukrajini i Poljskoj.

Prošle godine je pao s bicikle dok je razgovarao sa novinarima, a brojni protivnici Bajdena kao adut koriste upravo činjenicu da ima 80 godina i osporavaju da je radno sposoban da vodi državu.

Samit lidera G7 u Hirošimi počeo je danas i traje do nedelje.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.