Gloub: Odgovor na Trampov prljavi rat protiv štampe

Izvor: RTS, 10.Avg.2018, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gloub: Odgovor na Trampov "prljavi rat" protiv štampe

Bostonski "Gloub" pozvao je novine širom SAD da objave uvodnike u kojima će osuditi česte napade predsednika te zemlje Donalda Trampa na medije.
Gloub je apelovao na urednike da 16. avgusta u svojim uvodnicima pruže koordiniran odgovor na, kako je navedeno, "prljavi rat protiv slobode štampe" koji vodi Donald Tramp.

Urednički kolegijumi bi, apeluje bostonski dnevni list, trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se zauzmu za slobodu štampe bez obzira na generalni stav o politici američkog predsednika.
Iz Glouba poručuju da se na desetine medija, među kojima su i visokotiražne i lokalne novine, odazvalo pozivu i da će napisati svoje uvodnike na tu temu.
Tramp medije obično karakteriše kao "lažne vesti", a novinare naziva svojim pravim političkim protivnicima.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDRUŽENI PROTIV TRAMPA Bostonski "Gloub" pozvao medije na rat protiv predsednika SAD

Izvor: Blic, 11.Avg.2018, 00:43

Bostonski "Gloub" pozvao je novine širom SAD da objave uvodnike u kojima će osuditi česte napade predsednika te zemlje Donalda Trampa na medije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.