Gerilski marketing: Sve više Amerikanaca traži od Trampa da ugasi Tviter

Izvor: Press, 11.Jan.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gerilski marketing: Sve više Amerikanaca traži od Trampa da ugasi Tviter

Sa svog privatnog naloga Donald Tramp je objavio 34.000 tvitova
Većina građana SAD misli da je vreme da se Donald Tramp izloguje i nkada više ne tvituje sa svog ličnog Tviter naloga. 

Prema najnovijoj anketi koju je uradio univerzitet Kinipak 64 odsto Amerikanaca želi da izabrani predsednik zatvori svoj nalog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << @realDonaldTramp, koji ima od 2009. godine i koji je do sada skupio 19 miliona pratilaca. 

Najviše onih koji bi želeli da se to desi nalazi se u starosnoj grupi od 18-34 godine njih čak 71 odsto. Najveća podela je među republikancima, od kojih 49 odsto želi da se to desi dok 45 odsto ne želi. 

Tramp je do sada objavio 34.000 tvitova sa svog naloga, i posle pobede u novembru pokazao nema nameru da odustane od tvitovanja. 

U devet nedelja posle izbora on je mnoge kontroverze i dobio novinarske naslove baš zbog tvitovanja na temu paljenja zastave SAD, cene predsedničkog aviona i najnovije -  Meril Strip. 

Gašenje privatnog tviter naloga Donalda Trampa ne mora da znači i prestanak tviter aktivnosti, jer će on naslediti zvaničan nalog predsednika SAD - @POTUS

Obama je prvi predsednik koji je imao tviter nalog. Nakon što Ttramp preuzme dužnost, svih 300 Obamninih tvitova će biti arhivirani.

Pripadnici Trampove administracije tvrde da će Tramp koristiti oba naloga.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.