GOSTI SU KAO BOG Evo šta je Modi radio dok je čekao da Tramp sleti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GOSTI SU KAO BOG" Evo šta je Modi radio dok je čekao da Tramp sleti! (FOTO)

Donald Tramp u Indiji dočekan kao bog!

Premijer Indije, Narendra Modi, ostavio je na tviteru prijateljsku poruku Donaldu Trampu samo nekoliko minuta pre nego što je američki predsednik sleteo.

Porukom na Hindskom jeziku, Modi je napisao:

- Gosti su kao bog.

अतिथि देवो भव: https://t.co/mpccRkEJCE

— Narendra Modi (@narendramodi) February 24, 2020
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njegova poruka zapravo je bila odgovor na poruku ranije koju je ostavio Tramp, takođe na hindskom jeziku, u kojoj je američki predsednik napisao da je "ushićen" što posećuje Indiju i da će uskoro sleteti.

Indija je pripremila ekstravagantan doček Trampu. Prilikom dolaska u Ahmedabad prisustvojao je događaju sa nazivom "Nameste (dobrodošao) Trampe" koji se održao na najvećem stadiumu kriketa na svetu, i na kojem je prisustvovalo desetine hiljada ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.