GARDIJAN: Tramp odlaže državnu posetu Velikoj Britaniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GARDIJAN: Tramp odlaže državnu posetu Velikoj Britaniji!

Tereza Mej je uputila poziv za posetu Trampu sedam dana nakon njegove inauguracije

Predsednik SAD Donald Tramp odložio je planiranu državnu posetu Velikoj Britaniji, nakon što je u telefonskom razgovoru sa premijerkom te zemlje, Terezom Mej, rekao da ne želi da dolazi dok javnost ne podrži njegov dolazak, javio je danas engleski Gardijan.

Citirajući neimenovani izvor iz Kabineta Mejove, koji je bio prisutan tokom razgovora, Gardijan piše da se razgovor između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lidera dogodio u proteklih nekoliko nedelja, prenosi Rojters.

Donald Trump's state visit to Britain put on hold https://t.co/OQxZiLV7jC

— The Guardian (@guardian) June 11, 2017

Premijerkini portparoli za sada nisu komentarisali ovu informaciju.

, 20. januara ove godine.

Ona je na konferenciji za štampu prenela pozivnicu kraljice Elizabete Trampu i njegovoj supruzi Melaniji da dođu u državnu posetu tokom ove godine i bila je ushićena što je predsednik prihvatio njenu pozivnicu.

Javnost je na Trampovu posetu reagovala višednevnim protestima širom Velike Britanije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp ne želi u posjetu Velikoj Britaniji

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2017

LONDON - Predsjednik SAD Donald Tramp odložio je posjetu Velikoj Britaniji koja je trebala da bude održana u drugoj polovini 2017. godine, saopštio je list "Gardijan", pozivajući se na neimenovanog savjetnika britanske premijerke Tereza Mej..."Tramp je rekao Mejovoj u telefonskom razgovoru da ne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tramp odložio posetu Velikoj Britaniji

Izvor: Vostok.rs, 11.Jun.2017

Predsednik SAD Donald Tramp odložio je posetu Velikoj Britaniji koja je bila planirala za drugu polovinu 2017. godine, saopštio je list „Gardijan“, pozivajući se na neimenovanog savetnika britanske premijerke Tereza Mej.. . „Tramp je u telefonskom razgovoru rekao Mejovoj da ne želi da doputuje...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.