Esper: Trump poštuje američke vojnike i veterane

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Sep.2020, 22:00

Esper: Trump poštuje američke vojnike i veterane

Američki ministar odbrane Mark Esper rekao je da predsjednik Donald Trump poštuje američke vojnike i veterane nakon što je magazin Atlantic pisao da je on poginule vojnike koji su pokopani u Evropi nazvao "gubitnicima" i odbio posjetu groblju jer je smatrao da nije bitno, javio je Reuters. "Predsjednik Trump ima najviše poštovanje i divljenje za pripadnike vojske, veterane i njihove porodice. Zato se bori za veće plate i više sredstava za oružane snage", naglasio je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Esper: Tramp poštuje vojnike i veterane

Izvor: Blic, 05.Sep.2020, 00:36

Američki ministar odbrane Mark Esper rekao je danas da predsednik Donald Tramp poštuje američke vojnike i veterane nakon što je magazin "Atlantik" pisao da je on poginule vojnike koji su pokopani u Evropi nazvao "gubitnicima" i odbio posjetu groblju jer je smatrao da nije bitno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.