Donald Tramp poručuje: Ne bih mu oprostio, izdao je kraljicu

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 14:27

Donald Tramp poručuje: "Ne bih mu oprostio, izdao je kraljicu"

Donald Tramp je izjavio da je Kraljevska porodica bila "previše milostiva" prema princu Hariju i da ga on ne bi štitio kao što je to učinio Džo Bajden.

Njegove izjave su usledile 24 sata nakon što je princ Hari stao pred sud zbog sumnje da je lagao u svojim imigracionim dokumentima za SAD o upotrebi droga, o čemu je priznao u svojoj knjizi "Rezerva". Pravni spor su pokrenuli "Heritage Foundation" u Vašingtonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "DC", a princ ga je osporio uz podršku Bajdenovog Ministarstva za nacionalnu bezbednost.

Tramp je bio besan na Džoa Bajdena što "štiti Harija" držeći njegove imigracione dokumente u tajnosti.

"Ja ga ne bih štitio, izdao je kraljicu, to je neoprostivo. Bio bi sam da je do mene.Mislim da su previše milostivi nakon svega što je uradio.", rekao je Tramp.

Četvorodnevna Konferencija konzervativnih političkih akcija u Vašingtonu "DC" ove godine postala je produžena podrška Donaldu Trampu, budući da je njegova nominacija za republikanskog kandidata skoro potvrđena. Govornici poput biznismena Viveka Ramasvamija, potencijalne kandidatkinje za potpredsednicu Kristi Noem i bliskih saveznika poput Najdžela Faraža, isticali su potrebu za Trampovim predsedništvom "kao poslednjom nadom za zapad pre nego što bude kasno", prenosi Daily Express.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.