Donald Tramp iskopirao Aleksandra Šapića

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donald Tramp "iskopirao" Aleksandra Šapića

Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp, govoreći pred liderima afričkih država na Generalnoj skupštini UN, govorio je da ima dosta „prijatelja koji idu u afričke države kako bi pokušali da se obogate“, a zatim je u konfuziji nazvao državu Nambiju, piše Mediaite.

- U Gvineji i Nigeriji smo se borili sa zastrašujućom epidemijom Ebole. Zdravstveni sistem Nambije postaje sve stabilniji - izjavio je Tramp.

Američki lider je možda mislio na Gambiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ili Namibiju, ali država Nambija ne postoji.

Međutim, na društvenim mrežama ova greška Trampa je postala pravi hit.

Podsetimo, pre nekoliko godina predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić nedeljama je bio meta podsmeha nakon što je gostujući u emisiji "Utisak nedelje“ spomenuo državu Nambiju.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.