Da se u Srbiji bira predsednik, Tramp bi ušao u Belu kuću

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se u Srbiji bira predsednik, Tramp bi ušao u Belu kuću

Građani u Srbiji sa stavom prate predsedničke izbore u Americi. Njihov favorit je Donald Tramp, a to pokazuju istraživanja i slučajne ankete na ulici. Stav imaju i njihovi predstavnici u parlamentu, koji se ne razlikuje mnogo.

Hoće li supruga Donalda Trampa u svom poklonu iz Banjaluke ušetati u Belu kuću, kao prva dama Sjedinjenih Američkih Država? Ili će se, ipak, radovati građani, koji su iz Sarajeva slali podršku Hilari Klinton? Groznica američkih izbora koja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << trese i komšiluk, jutros je prodrmala i prolaznike ispred jedne beogradske pijace.

"Tramp, Tramp, žene ga vole, prijatan je čovek, a ona je imala afere ko svaka žena".

"Pa simpatičan mi je njegov program i sve ono što govori, a za Hilari znamo kakva je bila".

"Ja bih pre za Hilari, jer mi se Tramp ne dopada kao čovek, njegov nastup..."

"On je budućnost".

"Hilari i Klinton mi se nikako ne sviđaju".

"Ova Hilari mi malo ratoborna, ona voli malo te ratove da vodi..."

"To je veštica, vidi se kad je pogledate da ima "veštačku facu".

"Ne interesuju me nijedno od njih dvoje".

Iako je do pre samo godinu i po dana palio američku zastavu, danas nema dileme za kog bi Vojislav Šešelj glasao, da je Amerikanac.

"Vote Tramp, mi smo to prvi rekli. Kada vidim Hilari kao da sam video Sotonu lično", kaže poslanik SRS Nemanja Šarović.

"Ja bih sasvim sigurno emigrirao, i to bih otišao u Meksiko, zato što bi onda između mene i Trampa bio visoki zid", rekao je Nenad Čanak, LSV.

"Mislim da Amerika ima najgori izboor u svojoj istoriji, prema tome rekla bih od zla na gore, o moj izbore", kaže samostalna poslanica Sanda Rašković Ivić.

A za koga su glasači demokrata, naprednjaka, socijalista? Rezultati onlajn istraživanja "tvoj stav" pokazali su da dve trećine ispitanih smatra da je Tramp bolji izbor za Srbiju.

"Izuzev SNS-a, gde imamo podelu, pola ispitanika je reklo da bi glasalo za Hilari Klinton, a pola bi za Trampa. Ali, takođe, vrlo interesantno je da bi u najvećem broju oni koji glasaju za "Dosta je bilo" glasali za Trampa”, objašnjava Zoran Gavrilović, online istraživanje www.tvojstav.com.

Ključni argument onih koji navijaju da pobedi Tramp jeste to što veruju da bi vodio neutralnu politiku prema Srbiji i tako Srbiji dozvolio da između Zapada i Istoka i sama ostane neutralna.

Izvor: N1
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Izbori u Americi se s pažnjom prate u Srbiji

Izvor: N1 televizija, 08.Nov.2016

Građani u Srbiji sa stavom prate predsedničke izbore u Americi. Njihov favorit je Donald Tramp, a to pokazuju istraživanja i slučajne ankete na ulici. Stav imaju i njihovi predstavnici u parlamentu, koji se ne razlikuje mnogo...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.