DUCKING DONALD Tramp ponovo odustao od TV debate, kandidati ga kritikuju na društvenim mrežama

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DUCKING DONALD" Tramp ponovo odustao od TV debate, kandidati ga kritikuju na društvenim mrežama

Republikanska predsednička debata zakazana za sledeću nedelju u Juti je otkazana, nakon što je kandidat Donald Tramp otkazao učešće.

Tramp, koji je za vreme kampanje imao loše odnose sa TV stanicom Foks Njuz, svoje otkazivanje pravda tvrdnjom da su "republikanci imali sasvim dovoljno debata".

Guverner Ohaja Džon Kejsik, izjavio je da bi i on rado izbegao debatu osim ukoliko se Tramp predomisli i odluči da učestvuje.

Senator Ted Kruz iz Teksasa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << treći preostali Republikanski kandidat kritikuje Trumpa na svom Tviter nalogu nazivajući ga "Ducking Donald".

"Tramp
se boji debate, on se plaši izazova", rekao je Kruz u intervjuu za Foks Njuz.

Drski njujorški milijarder preskočio je već jednu debatu na Foks Njuzu u januaru, u Ajovi, zamerajući loš odnos te televizije prema njemu.

Tramp je u sukobu sa voditeljkom Megin Keli, za koju je na Tviteru napisao da je "luda i nepodnošljiva za gledanje", prenosi Rojters.

Predhodne dve debate emitovane na Foks Njuzu, bile su najgledanije emisije sa ne-sportskim sadržajem, u istoriji kablovskih programa.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.