DONALD TRAMP SE VEČERAS OBRAĆA GRAĐANIMA: Isplivao odlomak njegovog govora, Bajdenu se neće svideti šta će reći

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 22:31

DONALD TRAMP SE VEČERAS OBRAĆA GRAĐANIMA: Isplivao odlomak njegovog govora, Bajdenu se neće svideti šta će reći

Mnogi pretpostavljaju o čemu će bivši američki predsednik sve govoriti

Republikanska stranka će danas održati godišnju konferenciju Konzervativne političke akcije (CPAC), prvi put otkako Donald Tramp više nije američki predsednik, a predviđeno je da on održi završni govor što će biti njegovo prvo pojavljivanje u javnosti od izlaska iz Bele kuće 20. januara, prenosi Rojters.

Agencija navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su njegovi saradnici potvrdili da će današnji Trampov govor okupljenima na konferenciji CPAC u Orlandu na Floridi biti fokusiran na budućnost republikanske partije i konzervativnog pokreta, ali i na kritiku politike sadašnjeg predsednika Džozea Bajdena u vezi sa migrantima, spoljnom politikom i ekonomijom u uslovima pandemije kovida-19.

- Džo Bajden ima najkatastrofalniji prvi mesec mandata od bilo kog predsednika u modernoj istoriji - odlomak je iz Trampovog govora koji su njegovi saradnici dostavili Rojtersu.

Rojters prenosi da, osim što će u svom obraćanju kritikovati Bajdena, očekuje se da će Tramp iskoristiti govor za raspravu o budućnosti Republikanske stranke i svoje politike "Amerika pre svega", ali se ne očekuje da će najaviti svoju novu kandidaturu 2024. godine za koju njegovi saveznici jasno kažu da je vide kao otvorenu mogućnost.

Patriots gathering to greet Donald Trump ahead of his speech at CPAC:

pic.twitter.com/Dmvvofdjq7

— Benny (@bennyjohnson) February 28, 2021

CPAC je jedno od najvažnijih godišnjih okupljanja konzervativaca i održava se u momentu kada se odlučuje kuda će ići Republikanska stranka, da li će se distancirati od bivšeg predsednika ili ostaje uz njega, navodi britanska agencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE ODUSTAJE Tramp najavljuje kandidaturu za Belu kuću 2024: Daleko od toga da je naše neverovatno putovanje gotovo, POBEDIĆEMO

Izvor: Blic, 01.Mar.2021, 01:35

Bivši predsednik Donald Tramp danas je u govoru na konferencijI Konzervativne političke akcije (CPAC) nagovestio još jednu kandidaturu za Belu kucIu 2024. godine, ponavljajući svoje tvrdnje da su demokrate "ukrale" izbore 2020. godine, prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.