Izvor: Blic, 13.Jun.2023, 22:05

DONALD TRAMP NAPUSTIO SUD Izjasnio se da nije kriv po istorijskoj optužnici za nezakonito čuvanje poverljivih dokumenata (FOTO)

Bivši američki predsednik Donald Tramp napustio je danas zgradu federalnog suda u Majamiju, nakon što se izjasnio da nije kriv po optužnici u 37 tačaka za zloupotrebu poverljivih dokumenata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp se izjasnio da nije kriv, ispred suda demonstrirale njegove pristalice

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jun.2023, 08:14

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjasnio se danas pred sudom u Majamiju da nije kriv po optužnici koja ga tereti da je zadržao poverljive dokumente nakon što je otišao iz Bele kuće, pišu danas svetski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Analiza CNN o „istorijskom“ pojavljivaju pred sudom Donalda Trampa: Koji su glavni zaključci?

Izvor: Danas, 14.Jun.2023

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjasnio se u utorak da nije kriv po 37 tačaka optužnice u kratkom, ali istorijskom pojavljivanju pred sudom nakon njegovog hapšenja i procesuiranja po federalnim optužbama, prenosi CNN.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.