DOJČE VELE: Tramp je propovednik mržnje koji strahom i prezirom motiviše birače!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOJČE VELE: Tramp je propovednik mržnje koji strahom i prezirom motiviše birače!

Slanjem 15.000 vojnika na granicu sa Meksikom američki predsednik Donald Tramp hoće da "zaštiti" zemlju od 5.000 nenaoružanih migranata iz Centralne Amerike, a to pokazuje dokle je spreman da ide u predizbornoj kampanji, smatra novinar Konstantin Klajn.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dojče vele: Tramp, propovednik mržnje

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2018

Slanjem 15.000 vojnika na granicu sa Meksikom Tramp hoće da "zaštiti" zemlju od 5.000 nenaoružanih migranata iz Centralne Amerike...To pokazuje dokle je spreman da ide u predizbornoj kampanji, smatra Konstantin Klajn, autor Dojče velea...Reč "ksenofobija" potiče iz drevnog grčkog jezika i doslovno...

Nastavak na Vesti-online.com...

TRAMP, PROPOVEDNIK MRŽNJE Američki predsednik motiviše svopje birače tako što podstiče STRAH i PREZIR prema drugačijem

Izvor: Blic, 04.Nov.2018

Slanjem 15.000 vojnika na granicu sa Meksikom američki predsednik Donald Tramp hoće da „zaštiti" zemlju od 5.000 nenaoružanih migranata iz Centralne Amerike, a to pokazuje dokle je spreman da ide u predizbornoj kampanji, smatra novinar Konstantin Klajn.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.