CNN: Tramp se predaje

Izvor: B92, 21.Avg.2023, 08:19

CNN: Tramp se predaje

Bivši američki predsednik Donald Tramp "predaće se" državi Džordžiji gde je protiv njega podneta krivična prijava, u četvrtak ili petak, prenosi CNN.

Od Trampa se traži da se u petak prijavi u zatvor okruga Fulton zajedno sa 18 drugih ljudi koji su takođe optuženi u slučaju pokrenutom zbog njegovog navodnog pokušaja da manipuliše rezultatima predsedničkih izbora u Džordžiji 2020. pritiskajući državne zvaničnike.

"Tramp će se predati u zatvor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << okruga Fulton sledećeg četvrtka ili petka", rekao je anonimni zvaničnik za sprovođenje zakona CNN-u.

Niko od Trampovih navodnih saučesnika još nije registrovan u zatvoru, preneo je ovaj medij.

Tramp se i tokom prethodna tri suđenja, takođe "predao" vlastima, koje su ga formalno privodile i brzo puštale bez restriktivnih uslova, nakon što je na sudskim sednicama bivši predsednik negirao krivicu, podseća Raša tudej Balkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U inat svima i uprkos svemu: Podrška Trampu raste

Izvor: B92, 21.Avg.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp i dalje ubedljivo vodi u odnosu na svoje protivkandidate za predsedničku nominaciju Republikanske stranke u Ajovi...Tramp vodi uprkos novoj optužnici koja je podignuta protiv njega, pokazuje istraživanje lista "De Mojn redžister" i televizije NBC...Između...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.