Bela kuća: Pet kandidata za šefa Feda

Izvor: Beta, 17.Okt.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća: Pet kandidata za šefa Feda

Američki predsednik Donald Tramp suzio je listu kandidata za novog šefa centralne banke na pet imena, izjavio je danas zvaničnik Bele kuće.Zvaničnik koji je tražio da ne bude imenovan rekao je da je na listi i sadašnja šefica Federalnih rezervi Dženet Jelen.Pored Jelen, na listi su član odbora Feda Džerom Pauel, direktor Nacionalnog ekonomskog saveta Geri Kon, bivši član odbora Feda Kevin Vorš i ekonomista s univerziteta Stanford Džon Tejlor, rekao je zvaničnik.Tramp bi u četvrtak trebalo da razgovara s Jelen i potom s ostalim kandidatima.Očekuje se da će odluku objaviti pre puta u aziju 3. novembra.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bela kuća: Pet kandidata za šefa Feda

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2017

Američki predsednik Donald Tramp suzio je listu kandidata za novog šefa centralne banke na pet imena, izjavio je danas zvaničnik Bele kuće...Zvaničnik koji je tražio da ne bude imenovan rekao je da je na listi i sadašnja šefica Federalnih rezervi Dženet Jelen...Pored Jelen, na listi su član...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.