Bankar sa Volstrita novi Trampov portparol

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bankar sa Volstrita novi Trampov portparol

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je bankara sa Volstrita Entonija Skaramučija na mesto direktora komunikacija Američki predsednik Donald Tramp imenovao je bankara sa Volstrita Entonija Skaramučija na mesto direktora komunikacija, izjavio je danas zvaničnik iz Bele kuće, a kako AP nezvanično saznaje, portparol Šon Spajser je podneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ostavku.Očekuje da Skaramuči u avgustu preuzme novu dužnost, javlja Rojters i dodaje da se druge izmene koje se tiču Spajsera i njegove zamenice Sare Sanders ne očekuju odmah.Jedan od ljudi upoznatih sa odlukom Spajsera da podnese ostavku izjavio je da on to čini kao primedbu na imenovanje novog direktora za komunikacije Bele kuće - Skaramučija, navodi AP.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Portparol Bele kuće podneo ostavku

Izvor: RTS, 21.Jul.2017

Šon Spajser je potvrdio da je podneo ostavku na mesto portparola Bele kuće, navodeći da će tu dužnost obavljati do kraja avgusta. . "Bila je čast i privilegija služiti predsedniku SAD Donaldu Trampu i ovoj predivnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.