Bajden je kriv? VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2023, 09:33

Bajden je kriv? VIDEO

Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je seriju napada na predsednika Džoa Bajdena, oštro osuđujući njegovo obraćanje o stanju nacije.

Dok se sala Predstavničkog doma polako praznila, Trampov tim je tvitovao unapred snimljeni video njegovog odgovora o stanju nacije.

Tramp je optužio Bajdena da je doveo svet na ivicu Trećeg svetskog rata, zbog svog vođenja rusko-ukrajinskog rata, i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Bajden najkorumpiraniji predsednik u američkoj istoriji.

U dvominutnom snimku, Tramp je opisao SAD kao zemlju pod opsadom imigranata na njenoj južnoj granici, narušenu političkom korupcijom Bajdenove administracije i pogođenu inflacijom. Optužio je Bajdena i radikalne demokrate za neuspeh u imigraciji i kriminalu i osudio predsednikovo rešavanje transrodnih pitanja.

"Njegova administracija vodi rat protiv slobode govora. Pokušavaju da indoktriniraju i osakate našu decu. On nas vodi na ivicu Trećeg svetskog rata. A povrh svega, on je najkorumpiraniji predsednik u američkoj istoriji", rekao je Tramp.

Takođe je rekao da su milioni imigranata bez dokumenata prešli južnu granicu Amerike i da narko karteli sada zarađuju milijarde dolara od krijumčarenja otrova da bi ubijali ljude i decu.

"Divlje ubice, silovatelji i nasilni kriminalci puštaju se iz zatvora kako bi nastavili svoj zločin", rekao je Tramp. Takođe je okrivio Bajdena za visoku inflaciju i optužio ga da je protiv njega naoružao Ministarstvo pravde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"VODI NAS NA IVICU TREĆEG SVETSKOG RATA" Tramp osuo paljbu po Bajdenu nakon njegovog velikog govora: "To je najkorumpiraniji predsednik u istoriji"

Izvor: Blic, 08.Feb.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je seriju napada na predsednika Džoa Bajdena, oštro osuđujući njegovo obraćanje o stanju nacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.