Bajden: Tramp će pokušati da ukrade izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2020, 09:32

Bajden: Tramp će pokušati da ukrade izbore

Predsednički kandidat američkih demokrata Džo Bajden izjavio je da je njegova najveća zabrinutost što će predsednik Donald Tramp "pokušati da ukrade izbore" koji se održavaju u novembru.

Ali je dodao da je "apsolutno ubeđen" da će vojska "ispratiti" Trampa iz "Bele kuće" ako izgubi na izborima a odbije da napusti funkciju, preneo je sinoć CNN.

On je podsetio "da se Tramp žestoko protivi glasanju preko pošte jer bi to po njegovom mišljenju dovelo do masovne krađe glasova".

Bajden je najavio i da će demokrate imati pravnike na biralištima kako bi sprečili republikance da manipulišu glasačkim listićima.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.