Bacamo bombe širom Bliskog istoka, a Ostin vodi rat iz bolničke sobe

Izvor: B92, 12.Jan.2024, 19:17

"Bacamo bombe širom Bliskog istoka, a Ostin vodi rat iz bolničke sobe"

Donald Tramp izjavio je danas da SAD "bacaju bombe širom Bliskog istoka", dok ministar odbrane Lojd Ostin "vodi rat preko svog laptopa u bolničkoj sobi".

"Dakle, samo da razjasnimo. Bacamo bombe širom Bliskog istoka, opet, a naš ministar odbrane, koji je nestao na pet dana, vodi rat sa svog laptopa u bolničkoj sobi", napisao je kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Donald Tramp na svojoj društvenoj mreži TruthSocial.

On je dodao da je reč o "istoj bandi koja se predala u Avganistanu za šta niko nije odgovorio, niti je iko otpušten".

"To je bio najsramniji trenutak u istoriji SAD. Sada imamo ratove u Ukrajini, Izraelu i Jemenu, ali nema 'rata' na našoj južnoj granici. Oh, to ima mnogo smisla. Pokvareni Džo Bajden je najgori predsednik u istoriji SAD", zaključio je Tramp.

Potrparol Pentagona Patrik Rajder ranije danas je rekao da SAD ne planiraju da šalju dodatne snage u region nakon što su američke i britanske vojske izvele udare na jemenske pobunjenike Hute.

On je naveo da je ministar odbrane SAD Lojd Ostin, koji je 1. januara hospitalizovan zbog infekcije, "aktivno angažovan u nadgledanju i rukovođenju ovim udarima". Jemenska militantna grupa Huti saopštila je ranije danas da je u američko-britanskim napadima na njene položaje ubijeno pet i ranjeno šest njihovih boraca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAJSRAMNIJI TRENUTAK U ISTORIJI SAD!" Tramp OGORČEN na američku administraciju: Bacamo bombe, a Ostin vodi rat iz bolničke postelje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024

Haos u SAD..Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države "bacaju bombe širom Bliskog istoka", dok ministar odbrane Lojd Ostin "vodi rat preko svog laptopa u bolničkoj sobi"...- Dakle, samo da razjasnimo. Bacamo bombe širom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.