BRANI SE ĆUTANJEM? Tramp na udaru posle neverovatne prevare: Konačno isplivao snimak sa saslušanja - sve vreme se osmehivao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 08:14

BRANI SE ĆUTANJEM? Tramp na udaru posle neverovatne prevare: Konačno isplivao snimak sa saslušanja - sve vreme se osmehivao (VIDEO)

Bivši predsednik Amerike, Donald Tramp, odbio da odgovori na većinu pitanja.

Konačno je u javnosti isplivao snimak svedočenja bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa iz avgusta prošle godine, dok se suočava sa tužbama za finansijsku prevaru, vrednu 250 miliona dolara.

Ovo je prvi put da je javnost imala prilike da vidi delove višečasovnog izlaganja Trampa, koji se suočava sa tužbom vrednom 250 miliona dolara.

Građanska tužba u Njujorku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tereti porodicu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa za neverovatnu prevaru.

Tramp je odbio da odgovori na većinu pitanja osim osnovnih, kada je potvrdio da razume osnovna pravila i procedure.

Kada je Kevin Volas, viši savetnik državnog tužioca, pitao šta je Tramp uradio da se pripremi za svedočenje, odgovorio je "vrlo malo toga".
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.