Mentorska radionica sa Džonom Baerom u beogradskom Startit Centru

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Jun.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mentorska radionica sa Džonom Baerom u beogradskom Startit Centru

BEOGRAD – U beogradskom Startit Centru, danas, sa početkom u 18 časova biće ugošćen Džon Baer, osnivača Threshold Venture-a, koji pruža pomoć kako startapima, tako i kompanijama u kasnijoj fazi razvoja u Silicijumskoj dolini, ali i širom sveta.

 
Džon će na ovoj radionici, namenjenoj preduzetnicima u različitim fazama razvoja startapa ili kompanija, preneti svoja iskustva u radu sa velikim brojem kompanija i akceleratora širom sveta. Kroz bogato iskustvo iz Silicijumske doline, govoriće o najboljim praksama za rast i finansiranje kompanije, bez obzira na to gde se ona nalazi.
 
Džon je, takođe, koautor knjige Decoding Silicon Valley, i na ovom druženju govoriće više o demistifikaciji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.