Konferencija „Preduzetništvo i digitalna pismenost mladih Srbije, Crne Gore i BiH”

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Dec.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija „Preduzetništvo i digitalna pismenost mladih Srbije, Crne Gore i BiH”

Regionalna konferencija “Preduzetništvo i digitalna pismenost mladih Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, biće održana 6. decembra 2018. godine u Beogradu, u Hotelu Metropol, sa početkom u 9.30 časova.

 
Na konferenciji će govoriti: Tatjana Matić, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije , Srđan Rajčević, direktor Agencije za informaciono društvo Republike Srpske, Vukica Jelić, državni sekretar u ministarstvu rada i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore, Gordana Danilović Grković, v.d. direktora Naučno – tehnološkog parka Beograd…
 
Ovaj događaj okupiće oko sto učesnika: mlade, eksperte iz oblasti digitalne pismenosti, predstavnike resornih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li smo dovoljno digitalno pismeni?

Izvor: B92, 06.Dec.2018, 14:38

Digitalno društvo je realnost, a digitalna pismenost i veštine uslov su za uspešno bavljenje većinom profesija danas, rečeno je danas na regionalnoj konferenciji "Preduzetništvo i digitalna pismensot mladih Srbije, Crne Gore, BiH".

Nastavak na B92...

Vlada Srbije priprema strategiju razvoja digitalne pismenosti

Izvor: Beta Video, 06.Dec.2018

BEOGRAD - Vlada Srbije priprema srategiju razvoja digitalne pismenosti i trudi se da u toj oblasti stigne razvijene zemlje, izjavila je danas pomoćnica ministra za trgovinu, turizam i telekomunikacije dr Irini Reljin. ``Strategija razvija novih mreža do 2023. godine usvojena je ove godine i njen cilj...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.