Festival savremenog plesa i performansa od 23. do 31. oktobra

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Okt.2021, 21:57

Festival savremenog plesa i performansa od 23. do 31. oktobra

Četrnaesto izdanje Kondenza – Festivala savremenog plesa i performansa, pod sloganom “Horizontalna rasprostiranja“, održava se ove godine od 23. do 31. oktobra na nekoliko lokacija u Beogradu.

 
Program ovogodišnjeg Kondenza je susret tema kojima se saradnici Stanice Servisa za savremeni ples, organizatora festivala, i akteri nezavisne plesne scene, bave u ovom vremenu post-pandemije i post-tranzicije, u pokušaju da podrže različita istraživanja aktera domaće plesne scene, ali i u nameri da barem popišu, markiraju i pokrenu sve one nedostajuće sistemske procese koji su neophodni da bi ovdašnja scena kao umetnički, (kulturno)politički i ekonomski habitus mogla da se dalje razvija.
 
Svi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treći festival angažovanog etnografskog filma Vizantrop

Izvor: DANuBeogradu.rs, 21.Okt.2021, 13:42

Treći festival angažovanog etnografskog filma Vizantrop biće održan od 20. do 23. oktobra 2021. godine u UK „Stari grad“ (Kapetan Mišina 6a). Na festivalu će biti prikazana najnovija ostvarenja svetske i domaće produkcije koja se bave najaktuelnijim pitanjima, od ugrožavanja biodiverziteta...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.