Besplatne radionice o prevenciji polno prenosivih infekcija i HIV-a za mlade

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Jul.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne radionice o prevenciji polno prenosivih infekcija i HIV-a za mlade

BEOGRAD - AS Centar organizuje besplatne edukativne radionice namenjene srednjoškolcima, studentima i mladima koji imaju od 15 do 30 godina, na teme prevencije polno prenosivih infekcija i HIV-a, u okviru Nacionalne kampanje „Ko je heroj? - Budi i ti AS promocije zdravlja mladih“.


Cilj radionica je da se mladi upoznaju sa osnovama reproduktivnog i seksualnog zdravlja sa fokusom na prevenciju polno prenosivih infekcija i HIV-a i da steknu veštine tolerantnog pristupa u radu sa osetljivim grupama (komunikacijske i veštine nenasilja).

Prva radionica će se održati 15. jula od 17 časova u prostoru Kancelarije za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda „GNEZDO“, Beograđanka,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Radionica o prevenciji zlostavljanja dece

Izvor: Studio B, 13.Jul.2015, 12:14

Radionica pod nazivom „Kreiranje politike za prevenciju zlostavljanja i zanemarivanja dece u Republici Srbiji" održaće se sutra u Gradskom zavodu za javno zdravlje (Bulevar despota Stefana 54a, sala na sedmom spratu), sa početkom u 9 časova...Ovu radionicu organizuje Gradski zavod za javno zdravlje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.