Izvor: Scandal.rs, 17.Dec.2018, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damir Handanović SPEKTAKULARNI NOVOGODIŠNI PROGRAM u Beogradu – tri dana i više od 10 izvođača

Damir Handanović, predsednik CEBEFA, pozvao je Beograđane i goste srpske prestonice na spektakularan doček Nove Godine isped Doma Narodne Skupštine u Beogradu. Handanović je gostujući u emisji “Premijera vikend specijal“ podsetio da će proslava Nove Godine u Beogradu, koju organizuje CEBEF trajati tri dana. – Ove godine imamo tri dana programa 30. i 31. decembra The post Damir Handanović SPEKTAKULARNI NOVOGODIŠNI PROGRAM u Beogradu – tri dana i više od 10 izvođača appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Doček Nove Godine

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Svetski dan arapskog jezika

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Dec.2018

Svetski dan arapskog jezika je ustanovio Unesko, 18. decembra 2010. godine, na dan koji predstavlja prihvatanje arapskog jezika kao zvaničnog jezika Ujedinjenih nacija.. .  . I ove godine, Svetski dan arapskog jezika se proslavlja i u Srbiji, u organizaciji Arapskog kulturnog centra i Grupe arapskih...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.