Za sada bez gužvi u saobraćaju

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada bez gužvi u saobraćaju

Saobraćaj u Beogradu se za sada obavlja bez gužvi, izjavio je jutros dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Mileta Lukić, ističući da je tokom noći na ulicama bio povećan broj vozila zbog dočeka Srpske nove godine.

Lukić je rekao da se očekuje da se tokom jutra intenzivira saobraćaj na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, u delu od Čukaričke padine pored sajma u pravcu prema centru Beograda i na Brankovom mostu u smeru ka Novom Beogradu.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulicama saobraća 1.231 vozilo javnog gradskog prevoza od kojih 1.024 autobusa, a za sada nema zastoja, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 630 polazaka. "Lasta" je planirala da 566 vozila ostvare 6.243 polaska, a predviđena su dva vanredna polaska - sa Zlatibora i Kuršumlije za Beograd, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Povezane vesti: Sneg nije usporio saobraćaj Više vozila na Pančevcu i od Radničke ulice ka centru grada Beograd: Saobraćaj pojačan u Vojvode Stepe i na Autokomandi Saobraćaj pojačan na Pančevačkom mostu i pored Sajma Normalizovan saobraćaj u gradu
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.