Izvor: JUGpress.com, 22.Dec.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu peticija protiv trošenja para na novogodišnji doček na trgu

NIŠ

  Nišlije su pre nekoliko dana pokrenule peticiju na društvenim mrežima sa zahetevom da se novac koji je namenjen za nastup Željka Samardžića na Trgu kralja Milana i dočeku Nove godine uplati za lećenje bolesne dece. Peticiju koja je objavljena na peticije.online je do sada potpisalo, pokazuju podaci,  preko 6.000 osoba.

                           “ Svi koji smatraju da je život bolesne dece vredniji od ” Lažnog sjaja jedne novogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << noći “, za koju je iz gradskog budžeta grada Niša opredeljeno 5.000.000 dinara ( pet miliona ), molimo da potpišu ovu peticiju. Znamo da većina Nišlija podržava ovu akciju , ali se plaše da se njihovo ime nađe javno napisano , da se ne bi zamerili vladajućim strukturama. Odvažite se, potpišite se ! Smatramo da je mnogo vrednije biti human ! Mnogi životi zavise od nas! “, navodi se u peticiji.

                           Slične peticije pokrenute su i Novom Sadu, Subotici i Čačku.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Propao tender za doček na niškom trgu, Željko Samardžić ipak peva i to za više para

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2019, 17:20

Iako je propala javna nabavka za nastup Željka Samardžića za doček Nove godine na Trgu kralja Milana u centru Niša, ovaj pop pevač će, kako kaže direktor Niškog kulturnog centra (NKC) Srđan Savić ipak nastupiti. To će Nišlije koštati više, dodaje Savić, zato što moraju da potpišu autorske...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.