Svečan doček Srpske nove godine na severu Kosova

Izvor: Blic, 14.Jan.2013, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečan doček Srpske nove godine na severu Kosova

Na severu Kosova Srpska nova godina svečano je večeras dočekana u Kosovskoj Mitrovici koncertom na otvorenom i u sportskoj Hali u Leposaviću, gde je koncert održao Emir Kusturica i njegov "No smoking orkestra".

Sa Srbima sa Kosova i Metohije Novu godinu po Julijanskom kalnedaru dočekao je i direktor vladine Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin koji je prisustvovao koncertu u Leposaviću, a potom je u Kosovskoj Mitrovici građanima češtitao Novu godinu.

U Kosovskoj Mitrovici održan je koncert na otvorenom ispred studentskih domova, a građane su zabavljali Milan Topalović i Darko Filipović.

Tačno u ponoć priređen je vatromet, a u Kosovskoj Mitrovici se mogla čuti i pucnjava u vazduh iz vatrenog oružja.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Emir Kusturica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srećna Nova godina!

Izvor: Kurir, 14.Jan.2013

Na severu Kosova Srpska nova godina svečano dočekana u Kosovskoj Mitrovici koncertom na otvorenom i u sportskoj Hali u Leposaviću, gde je koncert održao Emir Kusturica i njegov No smoking orkestra..Zdravlja, sreće i veselja!..Redakcija Kurira pravoslavnim vernicima čestita Novu 2013. godinu! ..Na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.