Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2023, 12:20

Sedmi Doček u Novom Sadu: Proslava koja je promenila imidž grada

Brend koji je Novom Sadu doneo prestižna priznanja i nagrade, doprineo turističkoj sezoni i imidžu grada, napravio umetnički i produkcijski iskorak i ugostio neka od najvećih svetskih i domaćih imena izvođačke i vizuelne umetnosti – novosadski Doček, biće realizovan sedmi put, kao jedinstvena proslava dve Nove godine u Evropi 31. decembra u Podgrađu i 13. januara na lokacijama širom Novog Sada i u okolini. Prodaja ulaznica za 13. januar 2024. počinje danas u 12 časova.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedmi Doček u Novom Sadu: Proslava koja je promenila imidž grada

Izvor: BalkanRock.com, 11.Dec.2023

Brend koji je Novom Sadu doneo prestižna priznanja i nagrade, doprineo turističkoj sezoni i imidžu grada, napravio umetnički i produkcijski iskorak i ugostio neka od najvećih svetskih i domaćih imena izvođačke i vizuelne umetnosti – novosadski Doček, biće realizovan sedmi put, kao jedinstvena...

Nastavak na BalkanRock.com...

Sedmi Doček u Novom Sadu: Proslava koja je promenila imidž grada

Izvor: Blic, 11.Dec.2023

Novosadski Doček, biće realizovan sedmi put, kao jedinstvena proslava dve Nove godine u Evropi 31. decembra u Podgrađu i 13. januara na lokacijama širom Novog Sada i u okolini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.